PINTAKÄSITTELYLAITOKSET JA TEOLLISUUSMAALAAMOT

MONIPUOLISET PALVELUT TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

PINTAKÄSITTELYLAITOKSEMME MUODOSTAVAT KATTAVAN JA OSAAVAN VERKOSTON

FSP:n suuri ja monipuolinen yli 20 pintakäsittelylaitoksen ja teollisuusmaalaamon verkosto takaa laadukkaan, luotettavan ja joustavan pintakäsittelytoiminnan lähellä asiakasta. Kaikki pintakäsittelylaitoksemme eroavat hieman toisistaan, mutta laitoksien yleisimmät palvelut ovat pesu ja rasvanpoisto, suihkupuhdistus teräsrakeella sekä märkämaalaus.

Toimipisteestä ja asiakkaiden tarpeista riippuen suoritamme myös esimerkiksi jauhe- eli pulverimaalausta, happopeittausta, palosuojausta ja termistä ruiskutusta.

Useimmilla toimipisteillämme olemme ulkoistaneet asiakkaan pintakäsittelytoiminnan. Osa näistä pintakäsittelylaitoksista on räätälöity palvelemaan vain tietyn asiakkaan tarpeita, mutta useimmiten pääasiakas vie vain osan kapasiteetista ja pystymme siten suorittamaan myös muiden asiakkaiden tuotteiden pintakäsittelyä samalla laitoksella.

Läheisen yhteistyön ja jatkuvan keskustelun ansiosta pystymme joustavasti seuraamaan asiakkaidemme tarpeita ja optimoimaan prosessia nopeasti niiden mukaan. Esimerkiksi tuotantopiikkien aikana tuomme paikan päälle lisää henkilöstöä muilta toimipisteiltämme takaamaan toimitusvarmuuden.

NORSOK-LAATUA JA FROSIO-TARKASTUKSIA

Suoritamme pintakäsittelyä useiden eri standardien mukaisesti. Osa pintakäsittelylaitoksistamme on NORSOK-hyväksyttyjä, eli näillä laitoksilla pystymme toteuttamaan norjalaisen NORSOK-standardin mukaista pintakäsittelyä. Osalla pintakäsittelylaitoksista on EN-1090 standardin mukainen CE-hyväksyntä/FI-sertifiointi, jolloin näillä laitoksilla on CE-merkittyjen tuotteiden pintakäsittelyvaatimus.

Asiakkaiden tarpeiden mukaisesti hankimme tarvittavan hyväksynnän myös sellaiselle pintakäsittelylaitokselle, jolla sitä ei vielä ennestään ole. FSP:n FROSIO-pätevyyden omaavat tarkastajat huolehtivat pintakäsittelyn laadun pysyvän standardien mukaisena jokaisen työvaiheen aikana.

YHTEYSTIEDOT

Katso kaikkien pintakäsittelylaitostemme yhteystiedot.

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

YLÖS