HAEMME RAISIOON TUOTANNONSUUNNITTELIJAA

Etsimme FSP:n Raision toimipisteeseen tuotannonsuunnittelijaa / tuotantoinsinööriä. Tehtävä on yrityksessä uusi ja se tarjoaa sinulle mielenkiintoisen näköalapaikan yhdessä Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyalan yrityksistä.

Tässä tehtävässä vastaat omalta osaltasi FSP:n Raision yksikön tuotannonsuunnittelusta ja tuotannonohjauksesta. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaan tuotannonsuunnittelun sekä FSP:n eri yksiköiden välillä ja varmistat tuotannon toteutumisen sujuvasti ja tehokkaasti. Tehtävä on yrityksessä uusi, joten sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan toimenkuvaan.

Sopivalla hakijalla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, kyky pitää langat käsissään ja ymmärrystä toimitusketjun hallinnasta. Tulet toimeen työssäsi myös englannin kielellä. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi tuotantotalouden insinööri, mutta taustaasi tärkeämpää meille on joustava, oma-aloitteinen ja aktiivinen työskentelytapa. Tehtävä sopii myös vastavalmistuneille.

Eduksi tehtävässä menestymiseksi on aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä, ERP-järjestelmien osaaminen ja hyvät neuvottelutaidot.

FSP Finnish Steel Painting tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän, vakituisen työsuhteen sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi tuotannonsuunnittelutehtävissä. Haethan tehtävää heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Miika Lähteenkorva, puh. 050 400 3817 tiistaina 4.9. klo 15:00-16:00 sekä torstaina 6.9. klo 8:00-9:00.

Hakuaika päättyy 13.09.2018

HAE TYÖPAIKKAA
YLÖS