TOIVOTAMME AKTIIVISTA JA KESKUSTELEVAA SYKSYÄ

Tervetuloa lukemaan syksyn Pintaa Syvemmältä -lehteä.

Tässä lehdessä kerromme tuttuun tapaan ajankohtaisista projekteista ja asiakascaseista sekä tutustumme FSP:n yksiköihin. On upeaa tehdä monenlaista yhteistyötä monenlaisten asiakkaiden kanssa ja olla mukana vaikuttamassa asioihin, jotka näkyvät monen ihmisen elämässä – olipa kyse Tampereen ratikkareitistä tai satamasta toisella puolella maailmaa.

Lehden avausjutussa kehityspäällikkömme pohtii, miten digitaalisuutta voisi hyödyntää pintakäsittelyalalla niin maalaamon rutiinityössä kuin alan kehittämisessä ja uuden liiketoiminnan luomisessakin. Mahdollisuuksia on paljon, valmiita ratkaisuja taas ei niinkään. Toivommekin koko alalle avointa ja aktiivista keskustelua digitaalisuuden mahdollisuuksista. Lue juttu ja kerro, mitä ajatuksia ja ehkä ideoitakin se herätti. Meihin voi olla aina yhteydessä!

Otamme mielellämme vastaan myös toiveita viestinnästämme. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti ja avoimesti myös markkinointiviestinnän suhteen. Lisää aiheesta voit lukea myynti- ja markkinointijohtajamme haastattelusta tästä linkistä.

Moni tietääkin, että FSP:n toimitusjohtaja vaihtui kesällä. Pentti Virtanen halusi liki kahdenkymmenen toimitusjohtajavuoden jälkeen keskittyä hallitustyöskentelyyn. Hän toimii nyt FSP:n hallituksen varapuheenjohtajana, ja minä aloitin toimitusjohtajana 1. heinäkuuta. Voit lukea haastatteluni tästä.

Ollaan yhteydessä. Ja toivottavasti tapaamme Alihankinta 2019 -messuilla!

Yhteistyöterveisin

Jarno Huttunen
Toimitusjohtaja, FSP Steel Painting Oy

YLÖS