TIETOA MEISTÄ

MONIPUOLISET PALVELUT TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

FSP FINNISH STEEL PAINTING

FSP Finnish Steel Painting Oy on yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 26 M €.

Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Ajatuksenamme on tarjota palvelua avaimet käteen -periaatteella, jolloin asiakkaamme pystyvät keskittymään täysin omaan ydinosaamiseensa.

ARVOLUPAUKSEMME

Haluamme olla alamme monipuolisin, arvostetuin ja luotettavin yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa.

FSP:n pitkä alan kokemus, ammattitaitoinen henkilöstö sekä sertifioitu johtamisjärjestelmä varmistavat, että työn laatu täyttää aina alan korkeimmatkin vaatimukset. Laadukas työ tietää myös kustannussäästöjä – mitä laadukkaampaa pintakäsittelyn jälki, sitä pienemmät ovat tuotteen huolto- ja ylläpitokustannukset.

Olemme sitoutuneet toiminnan jatkuvaan parantamiseen ja varmistamme, että asiakkaamme saavat vähintään sellaisen työtuloksen kuin odottavat.

Huomioimme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteet. Käytämme saasteettomia työmenetelmiä, kierrätämme ja varastoimme turvallisesti.

TOIMINTATAPAMME

Motivoitunut henkilöstömme viimeistelee laadukkaan lopputuloksen. Tämän vuoksi panostamme jatkuvasti henkilöstömme hyvinvointiin ja ammattitaidon kehittämiseen. Erityisen tarkasti kiinnitämme huomiota työturvallisuuteen, josta emme tingi minkään työvaiheen aikana.

Yrityksessämme on vahva kulttuuri ja toimintatapa, minkä olemme kiteyttäneet kolmeksi pääkohdaksi: Fiksusti, Sovitusti ja Palvelualttiisti.

Fiksusti: Haluamme aina toimia fiksusti. Henkilöstömme on valjastettu antamaan jatkuvasti uusia ideoita toiminnan kehittämiseen ja parantamiseen. Haastamme myös asiakkaamme antamaan jatkuvasti ideoita yhteisen toimintamme kehittämiseksi.

Sovitusti: Lupaamme sen, mihin pystymme ja pidämme sen, minkä lupaamme. Toimitusvarmuus ja laatu säilyvät sekä laitoksen tuotantopiikkien aikana että haastavimmissakin projektikohteissa.

Palvelualttiisti: Katsomme asioita asiakkaamme näkökulmasta ja asiat hoidetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

KATSO YRITYSESITTELYVIDEO

SERTIFIKAATIT

Noudatamme tarkasti laatu-, ympäristö-, työturvallisuus- ja terveysvaatimuksia (QHSE). Osoituksena tästä toimintamme on sertifioitu ISO 9001-, ISO 14001- ja ISO 45001 -standardein.

Suomen vahvimmat AA 2020

FSP FINNISH STEEL PAINTING OY:N HISTORIAA

1900-luku
1964

FSP PERUSTETTIIN SUOMESSA 1964,

jolloin Nesteen Porvoon jalostamon kiivain rakentamisvaihe oli alkamassa. Vastasimme jalostamon pintakäsittelyurakasta ja olimme kenties ainoa yritys maassamme, joka tähän kykeni. Tätä ennen teollisen pintakäsittelyn alaa ei käytännössä ollut Suomessa lainkaan. FSP:n voidaan siis hyvällä syyllä sanoa luoneen pohjan suomalaiselle teolliselle pintakäsittelylle. Vuosien varrella FSP on kasvanut yhdeksi alan johtavaksi yritykseksi Euroopassa.

2001

FUUSIO

Nykymuotoinen FSP syntyi vuoden 2001 omistusjärjestelyiden seurauksena, kun kolme alan suurinta yritystä Suomessa yhdistivät voimansa muodostaen Suomen suurimman pintakäsittelyalan yrityksen – FSP Finnish Steel Painting Oy:n.

2003

JOHTAMISJÄRJESTELMÄN SERTIFIONTI

2006

SUPPLIER OF THE YEAR 2006

ABB Oy

2007

TYTÄRYHTIÖ JA PINTAKÄSITTELYLAITOS VIROON

Vuonna 2007 FSP aloitti kansainvälistymisensä, kun tytäryhtiö FSP Steel Painting Oü perustettiin ja Viron Jüriin avattiin pintakäsittelylaitos. Kaksi vuotta myöhemmin Viron valloittaminen jatkui, kun Saueen avattiin toinen pintakäsittelylaitos.

2009

TOINEN PINTAKÄSITTELYLAITOS VIROON

2010

TYTÄRYHTIÖ JA PINTAKÄSITTELYLAITOS PUOLAAN

Vuotta myöhemmin vuonna 2010 kansainvälistyminen jatkui Puolaan, jonne perustettiin pintakäsittelylaitos sekä tytäryhtiö FSP Steel Painting Sp. Z o.o.

2012

HISTORIAN SUURIN PROJEKTITILAUS RUOTSISTA

Vuonna 2012 FSP sai historiansa siihen asti suurimman projektitilauksen Ruotsista. Tilaus sisälsi yhteensä kuuden sillan pintakäsittelyn. Samaan aikaan Ruotsiin avattiin FSP:n sivuliike FSP For Surface Protection.

2014

FSP 50 VUOTTA

Vuonna 2014 FSP juhli 50-vuotista taivaltaan kasvu ja kansainvälistyminen suuntanaan.

2016

FSP ALOITTAA TOIMINNAN NORJASSA

Vuonna 2016 FSP aloitti toiminnan Norjassa.

2018

STRATEGIAN PÄIVITYS

FSP päättää keskittyä Suomen, Viron ja Puolan markkinoihin.

2021

FSP FINNISH STEEL PAINTING OY

Olemme yksi Euroopan johtavista teollisuuden pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 300 alan ammattilaista ja liikevaihtomme vuonna 2021 on noin 26 M €.

NYKYHETKI

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

YLÖS