SCANCLIMBERIN TEHTAAN PINTAKÄSITTELYTOIMINNOT FSP:LLE PUOLASSA

FSP ja Scanclimber ovat solmineet sopimuksen, jolla FSP Steel Painting Sp. Z O.O. vastaa Scanclimberin Gnieznon tehtaan pintakäsittelystä Puolassa helmikuun 2020 alusta lähtien. FSP:lle sopimus on hieno mahdollisuus päästä tekemään ja kehittämään globaalisti toimivan laitevalmistajan pintakäsittelyä. Samalla se tukee FSP:n kasvutavoitteita Puolassa.

– Scanclimber kuuluu mastotyölavojen sekä kuorma- ja henkilönostimien johtaviin valmistajiin maailmassa. Sillä on yli neljänkymmenen vuoden kokemus nostinratkaisuista. Yrityksen asiakkuudet löytyvät Euroopan lisäksi Aasiasta, Australiasta ja Pohjois-Amerikasta, esittelee Samuli Laine-Zamojski

Hän vastaa FSP:n liiketoiminnan kehityksestä ja myynnistä Puolassa.

FSP Sp. z o.o. on ottanut vastuulleen koko Scanclimberin Gnieznon tehtaan pintakäsittelyn.

– Toimitamme Scanclimberille sen korkeiden laatuvaatimuksien mukaisen pintakäsittelyn. Samalla taataan kustannustehokas ja aina oikeaan aikaan valmistuva tuote, Laine-Zamojski kertoo.


NÄKÖALAPAIKKA GLOBAALIN HUIPPUOSAAJAN RINNALLA

Scanclimber-sopimus on FSP:lle monella tavalla mielenkiintoinen.

– Olemme vaikuttuneita Scanclimberin osaamisesta laitevalmistuksen saralla. Uskonkin, että yhteistyö antaa meille oivan näköalapaikan alan huippuosaajan rinnalla, Samuli Laine-Zamojski pohtii.

Sopimuksella taataan Scanclimberille kustannus-tehokas pintakäsittelyprosessi.

– FSP tuo Scanclimberille pintakäsittelyalan ajantasaisimman tietotaidon. Pystymme lisäksi virtaviivaistamaan maalaamon toimintaa tehokkaammaksi. Tarjoamme Scanclimberille myös prosessin täydellisen dokumentoinnin ja siihen liittyvä datan. Datan avulla voimme yhdessä asiakkaan kanssa kartoittaa mahdolliset kehityskohteet, parantaa laatua entisestään sekä löytää uusia kustannussäästöjä. 


KOVAT KASVUTAVOITTEET

Pintakäsittelylaitoksen sijainti Gnieznossa on FSP Puolan yksikölle uusi aluevalloitus.
 
FSP:n ja Scanclimberin sopimus mahdollistaa, että FSP voi tarjota pintakäsittelypalveluja myös muille alueen yrityksille. 

– Gnieznosta on alle tunnin ajomatka Poznaniin, yhteen Puolan merkittävistä liiketoiminnan keskuksista. Poznan ja sen lähistöllä olevat teolliset valmistajat ovat loistava mahdollisuus kasvaa uudella alueella, Samuli Laine-Zamojski iloitsee. – Alueelta on jo saatu vahvaa signaalia siitä, että siellä on kysyntää FSP:n kaltaiselle toimijalle.

Tavoite onkin, että ajan myötä Gnieznon pintakäsittelylaitoksen kapasiteetti vähintään kolminkertaistuu.

– Kasvua on tarkoitus hakea nimenomaan alueen uusista asiakkuuksista ja samalla taata Scanclimberille kustannustehokas pintakäsittelyprosessi. Tämä kaikki on mahdollista nykyisissä tiloissa henkilöstöresurssin lisäämisen kautta, ja FSP aikookin palkata uutta henkilökuntaa mahdollisimman pian nykyisen henkilöstön lisäksi, Laine-Zamojski valottaa tulevaisuudensuunnitelmia.


Scanclimberin kotisivut : Scanclimber.com

Seuraa Scanclimberia somessa:

YLÖS