Tampereen pintakäsittelylaitos – pintakäsittelyn ulkoistaminen

”Vakuutuimme FSP:n kyvystä toteuttaa pintakäsittelytyöt sertifioidun järjestelmän mukaisesti eli laadukkaasti ja ympäristöystävällisesti.” -Hanlog Oy

Hanlogin kumppanuus FSP:n kanssa alkoi maaliskuussa 2014, jolloin FSP osti tamperelaisen Walcorron liiketoiminnan Walpella-ryhmittymältä. Yrityskaupan jälkeen FSP ryhtyi vastaamaan pintakäsittelystä Tampereen Messukylässä sijaitsevassa pintakäsittelylaitoksessa avaimet käteen -periaatteella.

Sopimus mahdollistaa Hanlogin mukaan tuotantolaitoksen paremman käyttöasteen ja pintakäsittelyn jatkuvan kehittämisen Walpella-ryhmittymän asiakkaille. Sopimus myös selkeytti Hanlogin strategiaa ja antoi mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseen ja sen kehittämiseen sekä liiketoiminnan kasvuedellytysten rakentamiseen.

Happopeittaus ja pintakäsittely ydinosaamista

FSP:n päätehtävänä on toteuttaa teollisen pintakäsittelyn lisäksi happopeittaus- ja hiontapalveluja paperi-, sellu- ja kaivosteollisuuden asiakkaille. Happopeittaus tehdään joko peittausaltaassa kastamalla tai ruiskupeittauksena.

FSP on Hanlogin mukaan hyvä esimerkki yrityksestä, joka on alan paras toimija omalla ydinosaamisalueellaan eli pintakäsittelyssä. Yritys arvostaa FSP:n toiminnassa kolmea avainpiirrettä: laatua, toimintakykyä sekä ympäristöystävällisyyttä. Hanlogin mukaan vaatimukset pintakäsittelytyön laadulle nousevat korkeaksi, sillä yrityksen asiakaskuntaan kuuluvat muun muassa Euroopan merkittävimmät paperikoneteollisuuden yritykset.

  • ASIAKAS Hanlog Oy
  • VUOSI 2014-2016
  • SIJAINTITampere, Suomi
  • ALUE

MUITA REFERENSSEJÄ

YLÖS