Ramberg Investment AB osti osake-enemmistön FSP:stä

Pääomasijoitusyhtiön takana on Fredrik Ramberg, joka on ollut jo aiemmin yhtiönsä kautta yksi FSP:n suuromistajista ja haluaa nyt nostaa omistustaan. Saman järjestelyn yhteydessä FSP:n toimiva johto kasvattaa omistusosuuksiaan. 

Järjestelyllä toimiva johto sitoutuu yhtiön kasvu- ja kansainvälistymisstrategian toteuttamiseen kaikilla markkina-alueilla ja mahdollistaa strategian toteuttaminen haasteellisessa markkinatilanteessa.

”Toimiva johto ja avainhenkilöt sitoutuvat järjestelyn kautta juuri terävöitetyn strategian toteuttamiseen. Uusi strategiamme korostaa aktiivista palvelu- ja ideakulttuuria, mikä näkyy nyt tehtävän omistusjärjestelyn jälkeen toiminnassamme entistä dynaamisempana yrittäjähenkenä. Varmistamme näin, että asiakkaamme saavat jatkossakin syvällistä pintakäsittelypalveluiden osaamista valmistavassa teollisuudessa, prosessi- ja offshore-teollisuudessa sekä infrahankkeissa”, sanoo FSP Finnish Steel Painting Oy:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen.

”Omistusjärjestely tarjoaa FSP:lle erinomaiset edellytykset jatkaa strategiansa toteuttamista ja vankistaa kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin kaikilla markkina-alueilla. Pintakäsittelyala on mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Uskon, että koko omistusjärjestely antaa FSP:lle mahdollisuuksia vahvistaa asemaansa alan kärkiyrityksenä ja jatkaa menestyksekästä kansainvälistymistarinaansa Pohjois-Euroopassa. Lisäksi omistusmuutos avaa mahdollisuuden laajentua Itämeren alueella ja luoda lisää rahoitusjärjestelyjä sekä lisätä strategisia kumppanuuksia”, Fredrik Ramberg sanoo.

Omistusjärjestelyillä ei ole vaikutusta yhtiön nimeen.

Lisätietoja: Pentti Virtanen, toimitusjohtaja, FSP Finnish Steel Painting Oy, puh. 0400 811 674.