PROJEKTIT

MONIPUOLISET PALVELUT TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

PROJEKTIKOHTEITA SUOMESSA JA ULKOMAILLA

Projektihenkilöstömme ja liikkuva kalustomme ovat jatkuvassa valmiudessa lähtemään asiakkaan määrittelemään kohteeseen ajasta ja paikasta riippumatta. Projektikohteissa toteutamme pintakäsittelyn samoilla menetelmillä ja samoja laatuvaatimuksia noudattaen kuin pintakäsittelylaitoksilla.

FSP on ollut vahva kumppani projektikohteissa heti perustamisestaan lähtien. Yritys aloitti toimintansa Neste Oil Oyj:n öljynjalostamon rakennushankkeesta vuonna 1964 ja voi näin ollen sanoa olevansa pintakäsittelyalan uranuurtaja juuri projektitoimialalla.

OFFSHORE-PINTAKÄSITTELY VAATII ERITYISOSAAMISTA

Offshore on oma erikoisalueensa liiketoiminnassamme. Vesialueiden kosteus sekä suolainen ja aurinkoinen meri-ilmasto tekevät offshore-projekteista erityisen vaativia niin olosuhteiltaan kuin työn vaatimuksiltaan. Tämän takia NORSOK-standardin noudattaminen offshore-teollisuudessa on ehdoton edellytys työn ja tarkastusten osalta. Tähän haasteeseen vastaamme useiden pätevien ammattilaisten voimin.

Laatukysymykset, toimitusvarmuus sekä aikataulussa pysyminen ovat asiakkaiden mainitsemia tekijöitä, joihin olemme pystyneet vastaamaan vaativissakin kohteissa jo useiden vuosikymmenien ajan.

Yhteyshenkilö:

Juha Granholm
Toimialajohtaja
+358 45 657 8019
juha.granholm@fspcorp.com

YHTEYSTIEDOT

Katso kaikkien pintakäsittelylaitostemme yhteystiedot.

HALUATKO LISÄTIETOJA PALVELUISTAMME?

YLÖS