OUTOTEC-KUMPPANUUS LAAJENI LAPPEENRANTAAN

Outotecin Länsi-Suomessa, Lappeenrannassa toimiva Filters-yksikkö on huhtikuun alusta alkaen ulkoistanut tehtaansa happopeittaus- ja maalaustyöt FSP:lle. Sopimus kattaa kaikki laitoksen pintakäsittelytoiminnot. Outotecin pintakäsittelytyöntekijät siirtyvät FSP:n palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yhteistyön myötä FSP laajentaa toimintansa Itä-Suomeen, Etelä-Karjalaan ja näkee alueella kysyntää laadukkaille pintakäsittelypalveluille. Yksikössä käsitellään tällä hetkellä erilaisia kaivos- ja prosessiteollisuuteen liittyviä tuotteita.

”FSP on konsernitasolla toiminut kumppaninamme vuodesta 2004. Hyvin toimineen ja jalostuneen yhteistyön johdosta koimme heidät luonnolliseksi partneriksi ja toiminnan kehittäjäksi Lappeenrannassa”, sanoo kansainvälisten valmistustoimintojen johtaja Petteri Malin Outoteciltä.

FSP:n uusi pintakäsittelylaitos sijaitsee Lappeenrannassa Pallon kaupunginosassa. Laitos sisältää Outotecin tehtaan sisällä toimivan happopeittaamon lisäksi erillisen maalaamon ja teräsraepuhaltamon. Tiloissa tehdään lisäksi ARC-pinnoitteita.

”Outotecin lisäksi olemme valmiit tarjoamaan monipuolisia pintakäsittelypalveluja myös muille Etelä-Karjalan asiakkaille. Laajennamme palvelutarjontaamme mahdollisesti myöhemmin myös pulverimaalaamon tarpeisiin. Tarjoamme asiakkaillemme myös pintakäsiteltyjen tuotteiden loppuvarustelua sekä logistiikka- ja pakkauspalveluita”, kertoo FSP:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen.

YLÖS