Muistokirjoitus – ESKO NIEMINEN

Työntekijämme Esko Nieminen (14.11.1956–12.9.2020) on menehtynyt vaikeaan sairauteen. Omaisten ja ystävien lisäksi kaipaamaan jäi suuri joukko työtovereita.

Esko Nieminen nautti matkailuista ja on tässä matkalla kohti Kolia kesällä 2020. Kuva Esko Niemisen kotialbumista.

Esko Nieminen työskenteli FSP:n palveluksessa yhteensä kolmentoista vuoden ajan pääosin remonttimiehenä. Hän esimerkiksi korjasi ja huolsi maaliruiskuja ja hiekkakelloja sekä järjesti suljettuihin tiloihin ilmastoinnit ja lämmitykset.

Työtoverit muistavat Niemisen ahkerana ja yhteistyökykyisenä kollegana. Hän teki, minkä lupasi, ja oli aina valmis auttamaan muita. Luotettavuudesta ja työhön sitoutumisesta kertoo sekin, että Nieminen toivoi vielä voivansa palata työelämään pitkän sairauslomansa jälkeen. Hän oli aikoinaan toiminut yksityisyrittäjänä, mikä selitti omalta osaltaan yritteliästä ja aikaansaavaa asennetta.

Kaikille ystävällisen miehen vapaa-aikaan kuuluivat esimerkiksi kiihdytysautokilpailut, joita Nieminen seurasi aktiivisesti. Myös luonto oli hänelle tärkeä, ja muita vapaa-ajan harrastuksia olivat kalastus, matkailu sekä puusaunassa rentoutuminen.

Muistamme Eskon hyvästä työstä ja otamme lämpimästi osaa omaisten suruun. Muistokirjoituksen teossa on auttanut puhaltaja, työsuojeluvaltuutettu Markku Sievers, Esko Niemisen pitkäaikainen ja läheinen kollega Rauman telakalta.

YLÖS