KULUTUKSENKESTÄVÄ PAKETTIAUTON LATTIA CRAMOLLE

Euroopan johtava kone- ja laitevuokrauspalveluja tarjoava Cramo paransi huoltoauton tavaratilan lattian kulutuksen kestävyyttä FSP:n innovatiivisen pintakäsittelyn tuloksena. Pinnoitteena hyödynnettiin äärimmäisiä olosuhteita kestävää polyureaa.

Cramo paransi huoltoauton tavaratilan lattian kulutuksen kestävyyttä FSP:n innovatiivisen pintakäsittelyn tuloksena.

Tavoitteena oli Cramo Finland Oy:n huoltopäällikkö Tuomas Niinisalon mukaan saada lattiasta vedenpitävä, erittäin hyvin kulutusta kestävä ja helposti puhdistettava. Työ toteutettiin FSP:n Porvoon Eerolanmäen pintakäsittelylaitoksella alkuvuonna 2018.

”Kokemuksemme ovat tähän asti olleet hyviä. Halusimme kulutuskestävän ja helposti puhdistettavan lattiapinnoitteen, koska huoltoautossa kuljetetaan erilaisia kemikaaleja ja työkaluja. Lisäksi tavaratilaan heitetään muita raskaita työmaalla tarvittavia varaosia sekä apuvälineitä”, Niinisalo kertoo.

”Vaihtoehtona olisi ollut kumimatto, joka ei kestä pitkään kovaa kulutusta. Kumimatto olisi pitänyt vaihtaa säännöllisin väliajoin, mikä olisi lisännyt kustannuksia.”

Polyurean yhtenä etuna on sen elastisuus eli se säilyttää ominaisuutensa murtumatta tai pehmenemättä. Lisäksi lattia on nyt helppo puhdistaa esimerkiksi painepesurilla. Sen etuna on myös keveys eli se ei muuta juurikaan pakettiauton kokonaismassaa.

YLÖS