INVESTOIMME, PANOSTAMME NOPEUTEEN JA KEHITÄMME HENKILÖSTÖN ISKUKYKYÄ

Hyvä asiakas, teräsrakentaminen sekä metalli- ja konepaja-alan markkinat etenevät yhä kohtuullisilla tilauskuormilla, vaikkakin kysyntä on tasaantumassa. Kehitämme edelleen monin eri tavoin toimintaamme syksyn aikana.

Investoimme Puolassa uuteen pintakäsittelylinjastoon. Tarkoituksena on kaksinkertaistaa tuotantomäärät Puolan tuotantolaitoksissamme. Nykyinen tuotantokapasiteetti on jo käytössä, ja uusi linjasto otetaan käyttöön vuonna 2019. Kasvu on ollut Puolassa vahvassa myötätuulessa, sillä liikevaihto on lähes tuplaantunut joka vuosi maayhtiön perustamisesta alkaen.

Panostamme edelleen nopeisiin toimituksiin, koska teollisuuden tuotantoketju on muuttunut yhä rivakammaksi. Teräsrakentajien ja valmistavan teollisuuden tulee vastata hyvin nopealla vasteajalla tarjouspyyntöihin, ja tilauksen saavuttua suunnittelun ja muun tuotannon on käynnistyttävä välittömästi. Samalla koko tuotantoketjun on edettävä aikataulussa. Nopeasta vasteajasta on tullut jo alalla yksi menestystekijä.

Kehitämme edelleen vahvaa kulttuuriamme ja toimintatapaamme. Käynnistämme syksyllä uuden kehityshankkeen koko henkilöstömme kanssa Lean-filosofian hengen mukaisesti. Päämääränä on saada käyttöön parhaat kehittämisideat, muuttaa työtä mielekkäämmäksi ja parantaa työviihtyvyyttä. Työn tulokset muuttuvat näkyviksi kaikille. Se lisää motivaatiota, kun jokainen voi vaikuttaa oman työnsä sisältöön ja tuloksiin.

Hyvä lukija, suosittelen nyt kääntämään sivua ja tutustumaan rauhassa case-tarinoihimme ja tuoreisiin yritysuutisiin. Kerromme tällä kertaa muun muassa monipuolisesta kyvystämme palvella Pohjois-Suomen asiakkaita Raahen pintakäsittelylaitoksessa ja joustavasta projektiosaamisestamme siltojen pintakäsittelyurakoissa. Esittelemme lisäksi innovatiivisia polyureapinnoituksia Terrafamen teollisuusalueella Sotkamossa ja kykyämme tarjota lähes pölyttömiä märkäpuhalluspalveluja sekä palosuojapinnoituksia.

Tervetuloa myös osastollemme C 1019 Alihankintamessuille. Kerromme siellä lisää menestystarinoistamme ja uutuuspalveluistamme!

 

Yhteistyöterveisin

Pentti Virtanen
toimitusjohtaja
FSP Finnish Steel Painting

YLÖS