ILOISESTI JA INNOVATIIVISESTI UUTEEN VUOTEEN

Tervetuloa lukemaan vuoden viimeisintä Pintaa Syvemmältä -lehteä. Kerromme lehdessä tuttuun tapaan ajankohtaisista aiheista ja kuulumisista.

Sami Pappinen aloitti pintakäsittelyasiantuntijanamme ja laatupäällikkönä alkusyksystä. Hänen työtään ovat esimerkiksi sisäiset auditoinnit, laadunvarmistus sekä asiantuntijapalveluiden kehittäminen. Sami on oikea pintakäsittelykonkari, ja hän korostaa käytännön työn osaamista kehitystyössä.

LUE ARTIKKELI

Kehityspäällikkömme Rauli Yrjänä kertoo FSP:n digi- ja muusta kehityksestä. Olemme tyytyväisiä, että olemme tänä syksynä saaneet tehdä opiskelijayhteistyötä. Olemme mukana bio- ja kemiantekniikan insinööriopiskelijoiden innovaatioprojektissa, jossa etsitään tehokkaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja hallita jätettä. Aihe on äärimmäisen tärkeä.

LUE HAASTATTELU

Tässä lehdessä kurkistamme myös Porvooseen ja Puolaan.

Nesteen jalostamo Porvoon Kilpilahdessa on yksi Euroopan monipuolisimmista jalostamoista. Meillä on Kilpilahden alueella kaksi pintakäsittelylaitosta, ja lisäksi teemme alueella runsaasti kenttätöitä, kuten palosuojausta. Nesteen Porvoon jalostamon aluevastaava Jyri Hyttinen kertoo jalostamoalueen töistä ja erityisvaatimuksista sekä yhteistyöstä FSP:n kanssa.

HYTTISEN HAASTATTELUN VOIT LUKEA TÄÄLTÄ

Puolan Stargardissa uusi linjastomme on nyt toiminnassa. Puolan liiketoiminnan kehityksestä ja myynnistä vastaava Samuli Laine-Zamojski kertoo tästä linjastosta, omista taustoistaan Puola-asiantuntijana sekä Puolasta liiketoiminta-alueena.

LUE HAASTATTELU

Suomessa toimintamme laajenee yrityskaupan myötä. Sandvik Mining and Construction Oy:n Turun Vahdontien tehtaan pintakäsittelytoiminnot siirtyvät kokonaisuudessaan FSP:lle liikkeenluovutussopimuksen myötä tammikuun alusta alkaen.

TARKEMPIA TIETOJA LÖYDÄT TÄÄLTÄ

Lue myös FSP:n itsensä haastattelu! Haluamme palvella ja viestiä entistä paremmin. Jotta näin voi tehdä, pitää ensin tuntea itsensä kunnolla. Kiteytimme ja loimme FSP:n persoonan, hahmon, joka kertoo meistä ja meille tärkeistä asioista hieman yllättävällä mutta iloisella tavalla.

LUE HAASTATTELU

Iloisin mielin suuntaamme siis vuoteen 2020. Toivotamme oikein hyvää ja onnistunutta vuotta myös sinulle. Lämmin kiitos yhteistyöstä!

Jarno Huttunen
Toimitusjohtaja, FSP

YLÖS