HAEMME TYÖNJOHTAJAA IISALMEEN

Työnjohtajan roolissa ylläpidät toimipisteesi kannattavaa liiketoimintaa ja varmistat johtamisjärjestelmän mukaisen toiminnan ja asiakassopimusten mukaisten palveluiden tuottamisen.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat mm. tuotannon johtaminen ja suunnitteleminen, aikataulutus, laadun varmistus, henkilöstön ohjaus tuotanto- ja turvallisuusasioissa sekä asiakassuhteiden ylläpitäminen. Vastuullasi on myös säännölliset kehityskeskustelut alaistesi kanssa sekä yleinen toiminnan kehitystyö.

Toivomme sinulta aiempaa esimieskokemusta, ymmärrystä teollisuuden toimialasta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä ratkaisukeskeistä ja kehittävää työotetta. Pintakäsittelyalan tuntemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

KIINNOSTUITKO? OLISIKO SINUN AIKASI OTTAA UUSI ASKEL URALLASI?

FSP Finnish Steel Painting Oy tarjoaa mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, organisaation tuen sekä mahdollisuuden edetä omalla urallaan. Hyvä työporukka, nykyaikaiset välineet ja aidot arvot luovat työnteolle reilun ja työntekijää arvostavan ilmapiirin.

Lue lisää ja jätä hakemuksesi palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Paikka täytetään ja työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä.

 

HAE TYÖPAIKKAA
YLÖS