HAEMME TUOTANNONSUUNNITTELIJAA RAISIOON

Onko sinulla kokemusta tuotannon ohjaamisesta teollisessa ympäristössä ja kiinnostus tekniikkaan? Haluatko osaksi alan edistyksellisintä toimijaa ja mutkatonta porukkaa?

Me FSP:llä tarjoamme asiakkaillemme metallipintojen pintakäsittelyä, pintakäsittelyyn liittyviä asiantuntija- ja konsultointipalveluita sekä erilaisia lisäarvopalveluita käsittelemillemme tuotteille yli 20 toimipisteessämme. Kaikkiaan meitä FSP:läisiä on yli 260. Suurin osa toimipisteistämme sijaitsee suoraan asiakkaan omien toimintojen yhteydessä, jolloin pintakäsittely tapahtuu suoraan tiiviinä osana asiakkaamme omaa teollista prosessia. Asiakkaamme ovat Suomen johtavia teollisia toimijoita. 

TUOTANTOSUUNNITTELIJAN TEHTÄVÄ MEILLÄ RAISIOSSA

Raision toimipisteemme on suurin toimipisteemme ja haemme nyt Raisioon uutta tuotannonsuunnittelijaa. Tuotannonsuunnittelijan tehtäviin kuuluu seuraavanlaisia asioita, tehtävän pääpainon ollessa kuitenkin vahvasti tuotannon päivittäisessä ja viikoittaisessa ohjaamisessa sekä tuotannon kehitystyössä: 

  • tuotantosuunnitelman tuottaminen asiakkaiden toimintavaatimusten saavuttamiseksi
  • tiivis yhteistyö pääasiakkaamme kanssa koskien niin kapasiteetin suunnittelua kuin kaupallista yhteistyötä
  • tuotannon ohjaaminen yhteistyössä työnjohtajien kanssa ja ongelmatilanteiden ratkominen
  • tuotantoprosessin kehitystyö
  • tilausvahvistukset ja myyntilaskutus
  • tuotannon vaatiman materiaalien hankinnat


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEUTUA TÖIHIN?

Tehtävässä pääsee tekemään tiivistä yhteistyötä maailmanluokan asiakkaamme parissa, yhdessä FSP:n Raision noin 30 hengen tuotanto-organisaation kanssa. Raision yksikkömme on yhtiömme lippulaivayksikkö, jonne on juuri tehty mittavat investoinnit, joten tuotannonsuunnittelija pääsee taatusti mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin ja kasvattamaan sekä kehittämään niin omaa osaamistaan kuin rooliaankin. Raisiossa meillä on Suomen modernein automatisoitu märkämaalaamo, joka mm. hyödyntää IoT-ratkaisuja. Olemme ottamassa juuri käyttöön uutta tuotannonohjausjärjestelmää (Idealin Opcenter Scheduling).


MITÄ TOIVOMME UUDELTA TUOTANNONSUUNNITTELIJALTAMME?

Porukassamme viihtyy mutkaton ja rehti tyyppi, jolle yhteistyö niin oman tiimimme kuin asiakkaamme kanssa on luontevaa. Olemme kiteyttäneet toimintatapamme kolmeksi pääkohdaksi: Fiksusti, Sovitusti ja Palvelualttiisti. Toimimme siis järjestelmällisesti, jämäkästi, tavoitteellisesti ja toimintaamme sekä menetelmiämme jatkuvasti kehittäen, joten toivomme tällaista toimintatapaa myös uudelta tuotannonsuunnittelijaltamme.  

Tuotannonsuunnittelijan koulutustausta on todennäköisesti AMK-tasoinen insinöörin koulutus, esimerkiksi konetekniikasta tai tuotantotaloudesta. Tuotannonsuunnittelija tarvitsee meillä asiakasyhteistyössä suomen lisäksi välillä myös englantia. Odotamme tulevalta tuotannonsuunnittelijaltamme jo muutaman vuoden kokemusta teollisten tuotantoprosessien ohjaamisesta, esimerkiksi osana aiempaa roolia. Tuotannonsuunnittelija tulee olemaan uuden tuotannonohjausjärjestelmämme pääkäyttäjä Raisiossa, joten kokemus vastaavista järjestelmistä on eduksi. 

Haussa meitä avustaa Mercuri Urval. Jos haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, ota yhteyttä Mercuri Urvalin Petra Naavalinnaan (puh. 040 519 1448). Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään ke 3.3.2021 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI-15208. 

HAE TYÖPAIKKAA
YLÖS