HAEMME PINTAKÄSITTELYN TYÖNJOHTAJAA KANGASNIEMELLE

FSP Finnish Steel Painting on yksi Euroopan suurimmista teollisen pintakäsittelyalan yrityksistä. Palveluksessamme on yli 200 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on noin 22 M€. Tarjoamme teollista pintakäsittelyä sekä siihen liittyviä asiantuntija- ja lisäarvopalveluita. Palvelumme kattaa pintakäsittelyprosessin tuotteen koko elinkaarelta – olosuhteiden määrittelystä pintakäsittelyyn ja sen tarkastuksiin, aina takuun jälkeiseen kunnossapitoon saakka.

Haemme nyt tiimiimme teollisuuden pintakäsittelyalan TYÖNJOHTAJAA Kangasniemen toimipisteeseemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työnjohtajana työskentelet ammattitaitoisen tuotantotiimimme esimiehenä. Vastaat tuotannon suunnittelusta, tuotantotehokkuudesta sekä laadun tarkkailusta. Työnjohtaja osallistuu myös tarvittessa myös tuotantotöihin, kuten trukilla-ajoon ja suojauksien tekemiseen.

Osaamisen puolesta tehtävän tärkeimpinä prioriteetteina ovat pintakäsittelyosaaminen tai ainakin ymmärrys märkamaalauksesta ja korroosionestomaalauksesta sekä pintäkäsittelyyn liittyvä laaduntarkastus kokemus.

Parhaiten tehtävässä suoriutuu pintakäsittelyalalla tai esimerkiksi tuotannon esimiestehtävissä työskennellyt tiimipelaaja, joka omaa hyvät sosiaaliset taidot, on vastuuntuntoinen ja kykenee itsenäisiin päätöksiin. Tehtävään valittavalta henkilöltä odotamme myös joustavuutta ja motivoitunutta sekä aikaansaavaa työskentelyotetta.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut ja markkinoiden tasalla olevan palkkauksen. Panostamme monipuolisesti henkilöstön työhyvinvointiin. Meillä viihdytään pitkään ja työyhteisömme on ystävällinen ja ammattitaitoinen! Kangasniemen kunta tarjoaa myös veloituksettoman vuokra-asunnon paikkakunnalle työnperässä muuttavalle henkilölle puoleksi vuodeksi.

KIINNOSTUITKO

Lähetäthän meille hakemuksesi pikimmiten, mutta kuitenkin viimeistään 20.11.2020. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Biisoni Groupin kanssa. Lisätiedusteluihin vastaa Biisoni Group: Eerika Pukkinen, 0505919303, eerika.pukkinen@biisoni.fi 

HAE TYÖPAIKKAA
YLÖS