HAEMME BUSINESS UNIT MANAGERIA

Olemme uudistaneet organisaatiotamme ja haemme nyt Business Unit Manageria vastaamaan yhden liiketoimintayksikkömme tuotantoyksiköiden operatiivisesta toiminnasta.

Uudistettu organisaatiomme koostuu kolmesta tuotanto-organisaatiosta, jotka koostuvat useista pintakäsittelylaitoksista. Haemme yhden liiketoimintayksikkömme tuotanto-organisaatiolle uutta vetäjää Business Unit Managerin rooliin tehtävää aiemmin hoitaneen Juha Granholmin siirryttyä vastaamaan kaikkien Suomen tuotanto-organisaatioiden operatiivisesta toiminnasta. Juhaan voi tutustua tästä.

Juha toimii jatkossa nyt haettavan BUM:in esimiehenä.

Kyseiseen tuotanto-organisaatioomme kuuluvat pintakäsittelylaitoksemme Raisiossa, Kaarinassa, Turussa, Porissa ja Hämeenlinnassa sekä kaksi Järvenpään laitostamme. Tarjoamme asiakkaillemme metallipintojen pintakäsittelyä, pintakäsittelyyn liittyviä asiantuntija- ja konsultointipalveluita sekä erilaisia lisäarvopalveluita käsittelemillemme tuotteille. Suurin osa pintakäsittelylaitoksistamme sijaitsee suoraan asiakkaan omien toimintojen yhteydessä, jolloin pintakäsittely tapahtuu suoraan sujuvasti osana asiakkaamme omaa teollista prosessia. Teemme pintakäsittelyä myös vaihtelevissa projektikohteissa esim. sillat ja suuret säiliöt. Asiakkaamme ovat Suomen johtavia teollisia toimijoita.

Uusi Business Unit Manager saa vastatakseen oman tuotanto-organisaationsa operatiivisen toiminnan johtamisen. Kaikkiaan tässä organisaatiossa työskentelee noin 70 henkilöä, joista pintakäsittelylaitosten vetäjät (joko tuotantopäällikkö tai työnjohtaja) suoraan BUM:in alaisuudessa. BUM itse on osa Suomen operatiivista johtoryhmää.

Odotamme uudelta BUM:ilta kokemusta tuotannon operatiivisesta johtamisesta esimerkiksi valmistavasta teollisuudesta tai alihankintateollisuudesta. Tehtävässä on ratkaisevaa kyky johtaa teollista toimintaa organisaatiossa, joka koostuu useista toimipaikoista sekä ymmärtää tiivis yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Arvostamme kokemusta myös projektitoiminnasta. 

Toivomme saavamme innostavan ja uudistavan operatiivisen toiminnan johtajan. Työssä tarvitaan jämäkkyyttä viedä asioita käytäntöön sekä systemaattista tapaa toimia. Tehtävässä menestymistä tukee vähintään AMK-tasoinen insinöörin koulutus. Työtehtävien hoidossa meillä tarvitsee suomen lisäksi englannin kieltä. Tehtävä edellyttää tiivistä liikkumista oman alueen toimipisteissä, mutta työtä voi tehdä halutessaan mistä käsin tahansa. Olemme investoineet merkittävästi Raisioon ja Hämeenlinnaan, mikä mahdollistaa entistä paremman ja tehokkaamman palvelun asiakkaillemme.

Toimintatapamme kiteytyy kolmeksi pääkohdaksi:
Fiksusti, Sovitusti ja Palvelualttiisti. Toimimme järjestelmällisesti, jämäkästi, tavoitteellisesti sekä toimintaamme ja menetelmiämme jatkuvasti kehittäen. Toimimme lupaustemme mukaisesti ja säilytämme laadun ja toimitusvarmuuden myös haastavissa tilanteissa. Palvelemme asiakkaitamme aina asiakaslähtöisesti. 

Kuulostaako tämä kiinnostavalta mahdollisuudelta sinulle?
Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalilla Petra Naavalinna
(puh. 040 5191 448).

Petra on varmimmin tavoitettavissa ke 23.9. klo 15-16 ja ke 30.9. klo 10.30-11.30. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään su 4.10.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi, viitenumerolla FI- 15439.

HAE TYÖPAIKKAA
YLÖS