FSP:n uusi ostajan opas avaa pintakäsittelyn tilaamista

FSP:n julkaisema pintakäsittelyn ostajan opas on ensimmäinen lajiaan Suomessa. Uusi opas suoristaa pintakäsittelyn hankinnan mutkia ja helpottaa tilaamista. Ilmainen opas on osa meidän osaamisen jakamisen toimintatapaa.

Selkeä ostajan opas tarjoaa käytännön neuvoja pintakäsittelyä tarvitseville teollisuuden yrityksille. Kokeneelle tilaajalle opas toimii muistilistana, ensi kertaa pintakäsittelyä tilaavalle se on kullanarvoinen ohjenuora.

Oikealla tilauksella osuvampi tarjous ja toimitus

Oppaan julkaisun tavoitteena on parempi suunnittelu ja sen myötä paras mahdollinen lopputulos. Riittävät ja oikeat perustiedot antamalla asiakas varmistaa saavansa toimittajalta luotettavan tarjouksen oikeilla menetelmillä toteutettuna. Hyvä suunnittelu ja oikeanlainen tarjous vastaavat tarpeisiin sekä vähentävät väärinkäsityksiä ja virheitä. Sen myötä saadaan myös kustannussäästöä.

Asiakkaamme löytävät oppaasta tärkeimmät asiat, jotka heidän on hyvä huomioida kappalekohtaisen pintakäsittelyn hankinnassa.

”Yksinkertaisesti sanoen, oppaan avulla tähdätään parempaan asiakaspalveluun ja yhteistyöhön.” –Pentti Virtanen, FSP:n toimitusjohtaja.

Osaamisen jakaminen eduksi – myös teollisuudessa

Olemme päättäneet jatkossa nojata vahvasti osaamisen jakamiseen.

Teollisuudessa vielä uudenlainen lähestymistapa perustuu näkemykseen, että osaamista jakamalla niin yritys kuin sen asiakkaat pärjäävät paremmin. Molempien osapuolten osaaminen karttuu ja toimintatavat kehittyvät.
 

Lataa itsellesi ostajan opas:

 
Lähetämme sähköpostiisi oppaan latauslinkin.