MILLAINEN ON HYVÄ PINTAKÄSITTELYKUMPPANI?

VALITSE LAHJA JA KUTSU MEIDÄT KESKUSTELEMAAN TOIVEISTASI.

HYVÄ YHTEISTYÖKUMPPANIMME

FSP haluaa olla pintakäsittelyalan monipuolisin, arvostetuin ja luotettavin yhteistyökumppani nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme myös auttaa siinä, että asiakkaidemme liiketoiminnasta tulee mahdollisimman sujuvaa ja kannattavaa. Toteutamme kaikki projektit laadukkaasti, luotettavasti ja uusinta tietoa hyödyntäen – Fiksusti, Sovitusti ja Palvelualttiisti.

FSP:n suurin ja modernein pintakäsittelylaitos sijaitsee Raahessa. Raahen tehtaallamme on kolme maalauskammiota ja noin 1400 m² toimitilaa. Laitoksen palveluja ovat pesu ja puhdistus, suihkupuhdistus teräsrakeella ja märkämaalaus. Nostovoimaa on 20 tonnin edestä, ja pintakäsiteltävät tuotteet voivat olla jopa yli 80-metrisiä.

Suunnittelemme investointia Raahen maalaamoon. Haluaisimme kuulla, millaisille töille prosessi pitäisi suunnitella ja millainen olisi mielestäsi hyvä yhteistyökumppani.

Millaisia toiveita ja tarpeita yrityksellänne on?

VALITSE LAHJA JA LÄHETÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Mitä sinä toivot FSP:n Raahen pintakäsittelylaitokselta?

Kutsu meidät käymään ja keskustelemaan pintakäsittelyalan ajankohtaisista asioista juuri teidän yrityksenne näkökulmasta.

Samalla voit valita haluamasi lahjan.

Kampanja voimassa 30.09.2018 asti.

LAHJAVAIHTOEHDOT

Maaliruisku
Wagner W 95

Nikkaroijan ja remontoijan kompaktin kokoinen maaliruisku. Soveltuu esim. pohjusteille, lakoille, puunsuoja-aineille, torjunta-aineille, kiillotusaineille, öljyille. Säiliön tilavuus 600 ml. Suutintyyppi: 0,8 mm pyöreä suutin.

Tommasi Amarone della Valpolicella Classico 2013

Täyteläinen, tanniininen, tumman kirsikkainen, karhunvatukkainen, rusinainen, viikunainen, mausteinen, roteva, lämmin Italialainen klassikkoviini. Erinomainen valinta lampaan, naudan ja riistan kumppaniksi.

Maalinpoistoaine Nitromors 750 ml

Nitromors poistaa tehokkaasti maalin ja lakan. Valumaton geeli sopii pystypinnoille ja on poispestävissä vedellä.

TÄYTÄ TIETOSI JA KUTSU MEIDÄT KÄYMÄÄN

FSP FINNISH STEEL PAINTING

MONIPUOLISET PALVELUT TEOLLISUUDEN TARPEISIIN

YLÖS