FSP ja Auramo käynnistivät merkittävän yhteistyön Suomessa

FSP Finnish Steel Painting Oy ja johtava trukkilisälaitteiden valmistaja, Auramo Oy ovat solmineet merkittävän yhteistyösopimuksen pintakäsittelytoiminnasta. Sopimus koskee alkuvaiheessa Auramon Vantaan tuotantolaitoksessa sijaitsevia pintakäsittelytoimintoja, jotka siirtyvät loppukesästä 2014 Järvenpään uuteen tuotantolaitokseen. Tuotantolaitoksen henkilöstö siirtyy ns. vanhoina työntekijöinä FSP:n palvelukseen.

Sopimus parantaa Auramon tuottavuutta ja asiakaspalvelukykyä, kun sen yhdistää FSP:n vahvaan, osaavaan ja jatkuvasti kehittyvään pintakäsittelyosaamiseen. Auramo Oy kuuluu BOLZANO-AURAMO-konserniin, joka on tällä hetkellä Euroopan suurin trukkilisälaitteiden valmistaja.

Kyseessä on jo 15. yhteistyösopimus, jonka FSP on tehnyt vuoden 2001 jälkeen tunnettujen metalli- ja konepaja-alan yritysten kanssa.

”Sopimus antaa meille mahdollisuuden keskittyä omaan ydinosaamiseemme ja sen kehittämiseen sekä liiketoiminnan kasvuedellytysten rakentamiseen. Saamme yhteistyön kautta ympäristöystävällistä pintakäsittelyosaamista ja laadun kehityksen kautta lisäarvoa, josta asiakkaamme hyötyvät. Ratkaisevaa on myös pintakäsittelyn nopea läpimenoaika, joka nousee tehdastuotannossa kilpailutekijäksi”, sanoo Auramo Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Uimi.

”Nyt vahvistetun sopimuksen myötä olemme valmiit lunastamaan lupauksemme johtavalle trukkilisälaitteiden valmistajalle, Auramo Oy:lle ja luomaan pohjaa pitkäaikaiselle luottamukselliselle yhteistyölle. Tarjoamme sertifioidun johtamisjärjestelmän mukaista palvelua, joka takaa laadukkaille tuotteille viimeistellyn lopputuloksen. Olemme erittäin tyytyväisiä uudesta kumppanuudestamme ja uskomme vahvasti, että teollisuuden trendi siirtää koko pintakäsittelytoiminta osaavalle kumppanille jatkuu kaikilla markkina-alueillamme”, sanoo FSP Finnish Steel Painting Oy:n toimitusjohtaja Pentti Virtanen.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Pentti Virtanen, FSP Finnish Steel Painting Oy, puh. 0400 811 674.
Toimitusjohtaja Jarmo Uimi, Auramo Oy, puh. 040 777 8697.