DIGIRATKAISUJEN JA YHTEISTYÖN AIKAA

Tervetuloa lukemaan vuoden ensimmäistä Pintaa Syvemmältä -lehteä. Asiantuntijuus, yhteistyö ja avoimuus ovat asioita, joita haluamme nostaa esiin. Tällä kertaa kerromme niistä muun muassa asiakasesimerkkien ja haastattelujen kautta.

FSP:n toimitusjohtaja Jarno Huttunen

Teemme tänä vuonna suuren investoinnin, kun avaamme toisen maalauslinjan Raision pintakäsittelylaitoksellemme. Samalla avaamme Suomen kenties nykyaikaisimman teollisen maalaamon, jossa IoT-ratkaisuja hyödynnetään hyvin monipuolisesti.

LUE ARTIKKELI

Raision maalaamon tekee merkittäväksi myös se, että investointi on tehty yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme, Cargotec-konserniin kuuluvan Hiabin, kanssa – palvelemaan myös muita alueen yrityksiä. Hiabin tehtaanjohtaja Esa Korolainen kertoo, miten tiivis yhteistyömme tukee molempien yritysten liiketoimintaa ja yhteisinvestointi keventää kummankin investointikuormaa. 

LUE HAASTATTELU

Entä millainen Raision laitos on työpaikkana? 

LUE TYÖNTEKIJÄHAASTATTELU

Lounais-Suomen liiketoimintayksikön päällikkö Juha Granholm taas kertoo haastattelussaan muun muassa siitä, mikä merkitys joustavuudella on alallamme.

GRANHOLMIN HAASTATTELUN VOIT LUKEA TÄÄLTÄ

Tapaamme myös Bronto Skyliftin edustajia. Alihankintaostaja Ilkka Laurila kertoo pintakäsittely-yhteistyöstämme ja siitä, miksi Bronto Skylift on valinnut kumppanikseen juuri FSP:n. 

LUE ARTIKKELI

Lue myös juttu uudesta asiakkaastamme, puolalaisesta Scanclimberista. 

LUE ARTIKKELI

Teemme paljon asiakasyhteistyötä myös koulutuksen ja konsultoinnin saralla. Laatupäällikkömme Sami Pappinen kertoo, miten koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan.

LUE HAASTATTELU

Kehityspäällikkömme Rauli Yrjänä kertoo haastattelussaan, miten digitaalisuus tuli maalaamoon ja virtuaalinen maalaamo neuvotteluhuoneeseen.

TUTUSTU AJANKOHTAISIIN KEHITYSASIOIHIN

Digitaalisuus on leimannut tätä kevättä monella tavalla kaikilla työpaikoilla. Kun kaikki mahdolliset työt ja koulutukset on siirretty tehtäviksi kotikonttorilta käsin ja etäyhteyksiä hyödyntäen, digitaitojen ja -ratkaisujen merkitys on korostunut. Tänä poikkeuksellisena keväänä myös meidän lehtemme ilmestyy tavanomaisesta poiketen vain digitaalisesti.

Yhteistyön merkitys korostuu erityisesti vaikeina aikoina. Me haluamme tukea alaa ja asiakkaitamme mahdollisimman hyvin – jatketaan siis yhdessä avoimesti keskustellen eteenpäin. 

Jarno Huttunen
Toimitusjohtaja, FSP

YLÖS